Kar odası, buhar veya sauna seanslarından sonra vücutta kan dolaşımını düzenlemek için girilen özel tasarıma sahip iki kademeli odanın, elektronik kumanda paneli ile yönetilen teknik aksamın ve yüksek basınçlı jetlerin bir araya getirilmesiyle oluşan bir sistemler bütünü olan odalardır.

Kar Odası yapımında dikkat edilmesi gereken hususların başında kullanılan malzemelerin uluslararası standartlara uygun olmasıdır. Bu standartlar sağlandıktan sonra kar odası özellikleri aşağıdaki gibi olmalıdır;

• Kar odası kapısı geçişli poliüretan malzemeden olmalıdır.
  • Sürekli geliştirilebilir bir tasarıma sahip olmalıdır.
  • Kar odası içinde kullanılan soğutma sistemi senkronize bir şekilde çalışmalıdır.
  • Soğutma grubu ünitelerinin uyumlu olarak çalışması şarttır.
  • Kullanıcı sağlığı için kar odasından önce bir oda tasarlanması gerekmektedir.
  • Kar odasından önce bir ön odanın bulunması ısı kaybının önüne geçmektedir.
  • Odanın tabanında elektrik ısıtma sistemi bulunması gerekmektedir.
  • Kar odası yapımında görsellik açısından aydınlatmaya önem verilmelidir.
  • Kar odası tasarımının profesyonelce yapılması elzemdir.
  • Kar odası iç tasarımının mimari tarzda yapılması şarttır.

Kar Odası Fiyatları oldukça değişkendir. Firmamız kar odası yapımında sahip olduğu tecrübe ve kullandığı uluslararası standartlardaki malzeme kalitesi ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaktadır. Kullanışlı, uzun ömürlü ve sağlıklı kar odası ürünlerini anahtar teslim olarak sizlere sunmaktayız.